Tämä pääsi pitkästä aikaa askartelemaanpaskartelemaan korttiloisia (lähinnä jaksoi alkaa), nimittäin kummipojalla ja poijan isosiukulla oli synttärit (itseasiassa eilen, luulin että tänään, joten meidän vierailu ajoittuu sitten huomiselle.. Kuulostaako hankalalta? :D) ja tottakai lapsille piti tehdä kortit, toinen täyttää vuoden ja toinen neljä vuotta.

Kummipojan kortissa yritetty jonkinlaista toisintoa sammakkolammesta, liekö sitten onnistunut. Päätin myös heittää vesilintua ajatuksella (jonka joku minulle joskus on ilmaissut, en muista kuka), että syntymäpäiväkortteihin (ja muihinkin "virallisiin" onnittelu- sun muihin kortteihin) tulisi kirjoittaa aina kaunolla / hienolla käsialalla, ja kirjoittelinkin korttiin sen sijaan omasta mielestäni hienolla, enemmän pojalle sopivalla "fontilla". Kortin sisältä löytyy (hah, olin laiska) ihan vain tylsä runonpätkä.

Siukun korttiin sitten "sai" käyttää pinkkiä (itsehän en väristä perusta, mutta tytöt tykkää :) ), ja onpa sinne päässyt sitten eksymään esimerkki meikäläisen surkeasta kaunostakin (kun tytön korttiin mielestäni kauno sopii hyvinkin :D). Kortin sisältä löytyy, taas, runo, joka sentään tällä kertaa sopii kortissa olevaan Nalle 3D-väkerrykseen (vai mikälie tuo nyt onkaan nimeltään, sellaisilla "tarratyynyillä" kasattu hieman kolmiulotteisen oloinen kuva _valitse aihe tähän_:sta/stä).

Kuvat eivät ole kamalan hyviä. Anteeksi.

Päivittelytahtini on aika surkea, toisaalta, viime aikoina minulla ei ole kauheasti ollutkaan mitään päiviteltävää (enkä ole jaksanut, olen laiska =) ). Olenhan minä tietysti käynyt kirppareilla, mutta sieltä ei ole tarttunut mukaan juuri muuta, kuin pari nahkapalaa eri projekteihin, ja ylisuuri kukonaskelkuvioinen villatakki lämmittämään (oikeasti, sen aika surkean näköinen, joten en taida edes jaksaa ottaa siitä kuvaa). Sain myös yhden hameen (ei-kellohame) valmiiksi (ja toisen, kellohameen, melkein valmiiksi, ennekuin ompelukone alkoi _taas_ kenkkuilla), mutta kuvia taidan hameista ottaa vasta viimeistelyn (ja sen että molemmat ovat valmiita) jälkeen. Myöskään pipa (Wurm, löytyy tästä postauksesta) ei ole edistynyt senttiäkään viime viikkojen aikana. Laihdutuskuuri sen sijaan on alkanut, pyörä ilmestynyt pihalle lopultakin siinä kunnossa että sitä voi käyttää, eli loppusyksy kulunee tiukan pyöräilyreenin tahtiin, jos sitä pääsisi ylimääräisestä eroon :)