Ja ihan vain siksi, etten viitsinyt edellisen postauksen pituutta kasvattaa entisestään, kirjoitan uuden jossa mainitsen vielä aloittaneeni Fifi:n (www.ullaneule.net/0104/ohjeet_fifi.html) väkerryksen. Huonolla menestyksellä.

Aloitin eilen illalla, ja sain purkaa sen neljä kertaa. Siinä vaiheessa, kun aloin miltei pureksia puikkoja ja lankaa, ukko otti langat ja puikot takavarikkoon, ja sanoi että huomena yrität sitten uudestaan, nyt mennään nukkumaan. No, tänään alotin uudestaan.

Hyvin menee, tai on mennyt tähän asti. Ainut vika on siinä, että mietin jo valmiiksi kauhulla, sitä, kuinka suuri ongelma tulee siitä, kun saan lopulta kudottua tuon ensimmäisen piirretyn mallikerran loppuun asti, kun huivista kuitenkin olisi tarkoitus saada se 22 "ruutua" leveä. Mulla kun ei riitä ajatus siihen, että osaisin ilman tuota mallipiirrosta tuota väkertää, ei, ei vielä. Pitää luultavasti alkaa askarrellapaskarrella tuosta mallipiirroksesta hieman isompaa, ihan sitä 22-ruutuista, että saan tuon joskus valmiiksi asti. Lankana käytän taas sellaista Red Heart Denver-halpis (? halvalla se marketissa oli) -lankaa, ruskeaa, koska en sitä petrolinsinistä löytänyt sitten mistään.

Ja ainiin, minulle voi myös nakella linkkejä tuonne kommentteihin sellaisista kengistä, jotka jonkun lukijan mielestäni sattuisivat sopimaan siihen meikäläisen valmistujaismekkoon. Myös kampausvaihtoehdoista voi laittaa linkkejä, kaikki apu otetaan vastaan! Kiitos.