Lopultakin, saatiin kaverin kanssa värjättyä meikäläisen hiukset, ja mustathan niistä taas tuli. Tämä siitä syystä, että yksinkertaisesti kyllästyin siihen, että jos punaiset hiukset haluaisin, minun pitäisi n. 2 viikon välein värjätä päätä uudelleen ja uudelleen, joka kerta kestovärillä, mikäli haluan värin todella pysyvän punaisena. Muuten se haalistuu jonkinsortin punaruskeaksi sekamelskaksi.

Värjäystuloksesta näkyy vielä hieman läpi edellinen väri, valossa pää näyttää ehkä enemmänkin erittäin, erittäin tummanruskealta kuin mustalta, ainakin joistain paikoin. Läikkiäkin entistä väriä taisi jäädä muutama näkyviin, mutta se menee täysin sen piikkiin, että niin hiusten värjääjä, kuin värjättävien hiusten omistaja olivat lievässä humalatilassa. Mutta nyt voi sitten vain sanoa että raitojakin löytyy ;) (Eikä niitä edes näe kunnolla tuolta ellei ala tarkkaan vahtaamaan, emminä sillä, olen vain itsekriittinen ulkonäköni kanssa :D )

Päätin myös testata, josko TREsemmé:n shampoota ja hoitoainetta, josko ne parantaisivat tätä meikäläisen hiusta edes vähäsen. Ihmeitähän ei toki voi vaatia, mutta jo kahden hiuspesun jälkeen tuntuu kuin hiukseni olisivat hieman parempikuntoiset. Tietenkään ne eivät vielä luultavasti ole toimineet, vaan enemmänkin vaikuttaa vasta värjätyt hiukset tähän hiuslaadun "paranemiseen", ja toisaalta voin myös pienessä päässäni yksikseni kuvitella että shampoo toimii. Hiukseni siis ovat erittäin kuivat, ja "hamppua" niin latvoista kuin joissain paikoin keskeltäkin. Tämä johtuu luultavasti siitä, että olen kohtalaisen laiska harjaamaan hiuksiani suihkun jälkeen, vaan kietaisen ne vain aina jonkinsortin nutturalle ja annan niiden olla sillä yön yli, harjaten hiukset, jos harjaan, vasta aamulla. Tietenkin sekin vaikuttaa, että sakset eivät ole hiuksiini koskeneet, ellei lasketa pientä etuhiuksien tasoittelua vessan peilin edessä, sitten viime syksyn. Minulta myös lähtee hiuksia paljon enemmän kuin ennen, harjatessa tuntuu aina lähtevän kerralla puoli päätä irti, ja yhden harjaushetken jälkeen saan heti olla tyhjentämässä harjaa hiuksistani, koska se todellakin tulee "täyteen" niitä. Hiusten harjaamattomuuteni johtuu myös tästä.

Kiukuttelen lapsellisesti hiusteni huonosta kunnosta, ja kun mies sitten tarjoaa ratkaisuksi kampaamoreissua, kieltäydyn nokka pystyssä, koska "halluon kasvattaa hiukset pitkiksi!". Ja kyllä, tiedän että ne kasvaisivat paremmin, jos ne leikkaa aika ajoin. Nyt, kun lopulta olisin hiusten pituuden puolesta niistä hieman luovuttamaankin pois, en uskalla kenenkään ammattikampaajan pakeille mennä, koska pelkään kuulevani tuomion hiusten huonosta kunnosta, ja siitä ettei tässä nyt enää auta kuin leikata lyhyt poikatukka.. Ja itse en osaa, enkä myöskään uskalla, mennä näitä leikkaamaan.

Eli suomeksi sanottuna, poden aikamoista hiuskriisiä. Varsinkin, kun haluaisin hiusteni olevan kunnossa, ja toivoisin niissä ehkä jonkinsuuntaisen leikkausmallinkin olevan, sillä 2.10. on mieheni serkun pojan ristiäiset, serkku kysyi miestäni ja minua kummeiksi pojalle, ja suostuttuamme kummeiksi haluaisin, tottakai turhamaisuuttani, näyttää kerrankin hyvältä.

Sain myös lopultakin haettua kameran serkkuni luota, ja olenkin onnellisena räpsinyt kuvia milloin mistäkin, valitettavasti mulla ei nyt aivot toimi sen vertaa että osaisin niitä kuvia jotenkin tännekin uppia ilman että ne jo jossain netissä olisivat. Ja kaiken hyvän lisäksi huomasin, että muutama kuva, jotka olen tänne lisännyt, en kylläkään enää muista mistä, ovat kadonneet, luultavasti juuri siksi että olen ne kuvat lisännyt url:ina, eikä url ole käytössä enää. TMS. Kiitos.

Ai niin, ompelukoneeni on tullut, itseasiassa aikoja sitten, ongelma on siinä että ensin olin melkein 2 viikkoa kuumeessa, kurkkukivussa ja sängynpohjalla (en ole vieläkään täysin parantunut flunssasta, ja tuntuu että taas vaihteeksi pahenee) ja sen jälkeen olen, luultavasti laiskuuttani, ajatellut, etten voi ommella, koska ei ole nuppineuloja. Ja niitähän ei tietenkään voi kaupasta ostaa, kun ovat niin kalliita ;)

Torstaina tein ihanan kirpparilöydön, turkoosin H&M:n mekon mustilla pienillä polka dot-palloilla, hintana 4 €. Ja jostain syystä kaupassakäydessä minulle tuli ilmeisesti jonkinsuuntainen mielipuolikohtaus, oli aivan pakko saada pinkkiä 7-veljestä-lankaa.. Normaalisti vältän pinkkiä värejä sen kaikissa muodoissa, ainakin itseni päällä, mutta tästä ajattelin toteuttaa musta-pinkkiraidallisen pipon itselleni. Ja ei, en tiedä mikä minulla on. Toinen alkava neuleprojekti, joka pitäisi vain saada aloitettua, on miehen serkun toivoma musta-valkoraidallinen pipo, jonka halusi, koska tein hänen tyttärelleen ruskea-valkoraitaisen pipon. Toivoi samanlaista pipoa, mutta musta-valkoisena :)

Olen myös niin kutsutusti ottanut itseäni niskasta kiinni liikunnan kanssa, tiistaina pitäisi alkaa zumba-kurssi. :D En tiedä yhtään mitä siitä tulee, tai että pääsenkö siellä edes kulkemaan eli ts. saanko Ökölle hoitajaa tunniksi 19-20 välillä illalla joka tiistai, mieheni ollessa iltavuorossa. Ja tämä hoitopaikkajuttu oikeasti ressaa meikäläistä, koska se tulee olemaan todellakin hankalaa hankkia sitä.. Anoppi on työssäkäyvä ihminen, ja luultavasti hänellä on silloinkin töitä, ja valitettavasti kaikki muutkin mahdolliset hoitajat tuntuvat olevan juuri tiistaisin jonkinsortin iltavuorossa. Ainut toivoni on mieheni serkun mies, joka jää kotiin mieheni serkun lapsien kanssa kun serkku lupautui kanssani zumbailemaan, jos se vaikka pärjäis vielä kolmannen kanssa? :s Apuva..

Kuvia lisäilen tänne "joskus", sitten kun opin joko lisäämään niitä tänne jotenkin muuten kuin urlina (jostain syystä tuo "lisää kuva tiedostosta"-toiminto ei toimi, jää vain raksuttelemaan siihen lataukseen eikä edisty vaikka kerran annoin sen pyöriä yli tunnin. Toinen vaihtoehto olisi tehdä tunnukset kuvalautaan, tai johonkin vastaavaan kuvapalveluun netissä, että saisi sitten urlina niitä kuvia tänne lisäillä.

Mutta nyt painun nauttimaan viimeisistä Cable Open-hetkistä miehekkeen kanssa (Kurkunleikkaajien saari ), sekä siitä, että Ökö on vielä ainakin ihan vähän aikaa (oikean) isänsä luona viikonloppuhoidossa.