Pitäisikö tänne ensimmäiseksi kertoa hieman itsestään? Pakkohan ei olisi, luultavasti, mutta ehkä teen sen silti.

Olen 18-vuotias, alle vuoden ikäisen (itseasiassa pojalla on ikää vähän alle 4 kk) pojan äiti, joka päätti perustaa blogin ihan vain siksi, että sattui ihailemaan muiden ihmisten blogeja (esim. kassi-alma.vuodatus.net/, eli Prinsessa Seinäruususen loistava blogi, joka kylläkin on siirtynyt tuonne blogspotin puolelle osoitteeseen seinis.blogspot.com/).

Toisaalta syy saattaa olla myös se, että en osaa olla tekemättä mitään, en osaa vain olla, ja näitä päivän (ja yön) joutohetkiä kuitenkin vielä on, kun ei pojallakaan ole vielä niin kamalasti ikää, eli rehellisesti sanoen, ainakin osasyy, blogin perustamiseen on myös tylsyys.

Asun kohtalaisen pienellä, tai ehkä ennemminkin keskisuurella, paikkakunnalla Lapin läänin rajalla kihlattuni ja poikani kanssa, joskin alunperin olen kotoisin ko. rajan toiselta puolelta. Opiskelut minulta jäivät kesken tullessani raskaaksi, ja ne olisi tarkoitus hoidella loppuun ensi vuoden puolella, "kuhan tässä joutaapi".

Olen myös kohtalaisen innokas tekemään käsitöitä, tai ehkä minua voisi sellaiseksi kutsua, jos useammin saisin väkerrettyä jotakin loppuunkin asti. Eli myös innoitusta harrastamiseen tulen hakemaan blogissani, kuvia valmiista (ja keskeneräisistä, joita luultavasti on paljon enemmän kuin valmiita) tekeleistäni tulen kyllä lisäilemään. Käsitöistä harrastan, ainakin tällä hetkellä, eniten neulomista, tämä asia kylläkin tulee muuttumaan heti kun vain saan ompelukoneen hankittua. Neulomisestanikin voin kertoa sen verran, että olen kyllä harrastanut neulomista ihan pienestä, alle ala-asteikäisestä asti, mutta valmiiksi olen saanut vain (mikäli nyt täysin oikein muistan):

- 2 paria villasukkia (ja yhden parittoman!),

- 2 lapaset,

- 5 erilaista pipoa tai hattua,

kun taas aloitettuja (ja purettuja) töitä löytyy lapasista, villasukista, kaulaliinoista ja pipoista lähtien aina villapaitoihin ynnä muihin vastaaviin suuruudenhulluihin haaveisiin. Summasummarum, tykkään neuloa, mutta mikäli työ kestää liian pitkään tai siinä esiintyy liian hankalia kohtia (aivan, en ole hyvä edes neulomisessa, ehkä se paranee kun alkaa kunnolla harrastaa?), yleensä käy niin, että vaihtoehtoisesti pitkästyn ja lopetan, tai yksinkertaisesti luovutan.

Ja hei. Minä en virkkaa.

Haaveisiini, ompelukoneen, oman asunnon, häiden (ainahan saa haaveilla, eikös?) ja kunnon työpaikan (ja sitä kautta palkan) lisäksi kuuluu myös oma koira, ja tämä haave on ehkä lähimpänä, tai ainakin toiseksi lähimpänä (se ompelukone!), toteutumista, sillä tutussa kennelissä on nyt tiineenä eräs mäyräkoiranaaras, jonka pentueesta kennelin omistajat ovat minulle yhden pennun sijoitukseen luvanneet. Kiitän onneani tällaisesta mahdollisuudesta, sillä olen pienen ikäni haaveillut koiran omistamisesta. Ja kaiken lisäksi on erittäin hankala elää ilman koiraa, kun on tottunut siihen että kyseisiä luontokappaleita on sisällä talossa tai vaihtoehtoisesti pihalla häkeissä asustamassa kerrallaan ainakin 4.

Tyyliä minulla ei ole, ja jos jotakin on pakko sanoa, niin kaikenkaikkiaan tyylini on eniten sekoitus kaikkia tyylejä yhdessä. Viehätyn milloin minkäkinlaisesta tyylistä ja vaatteesta, tällä hetkellä kutkuttaa päästä kokeilemaan kellohameita (tämäkin Prinsessa Seinäruususen ja hänen bloginsa syytä!).

Muuta en, tähän hätään, keksi itsestäni kertoa, mutta loppuun voisin vielä muutaman kuvan lisäillä.



Poijankollilla, josta tästä eteenpäin kerron nimellä Ökö, nauratti kovasti kun syötiin mangopilttiä 

Tämois sitte niinku se allekirjoittaneen ja paremman puoliskon "virallinen" kihlakuva, joka on kylläkin otettu kuukausi kihlajaisten jälkeen.. Ja kaiken lisäksi ukko vielä tuumasi että hänen naamaansa ei tämmösiin hömpötyksiin laiteta esille, jotenka jouduin sitten herran naaman tuolta sumentelemaan ja sotkemaan :(