Nyt se sitten on ohi, valitettavasti!

Sain paljastuspaketin perjantaina suoraan postilaatikkoon, enkä päässyt postaamaan asiasta sillä vietimme viikonlopun vanhempieni luona Lapinrajan toisella puolen :)

Paketti sisälsi kaksi kerää kerää ihanaa Takkatuli Puroa, Prymin puikkomitta (jonka olen aikonut itsekin miljoonat kerrat ostaa, mutta en vain ole saanut aikaiseksi, nimim. "miten niin minulla on kaikki puikot, ilman pussejaan tai mitään kokomerkintöjä, samassa purkissa?"), pakkaus Prymin parsinneuloja, sini-vihreä-musta-valkoinen rannekoru ja kerä luonnonvalkoista, pehmoista Novitan Alpaca Luxusta. Paketti oli kääritty hyvin (hyvin!) tiukasti ensin mainoslehtisten sisään, ja sitten vielä tuohon lahjapussukkaan, ja meni siinä tovi jos toinenkin että sain sen auki. 

SNY:ni siis, nyt lopulta, paljasti itsensä, ja minulle paketteja on lähetellyt Omppu blogista omppu-pomppu.blogspot.com/ :) En missään vaiheessa osannut sanoa, kuka minun SNY:ni on, joten kierros oli siltä(kin!) osin onnistunut. Kiitoksia sinulle, olit erittäin ihana (ja osaava) SNY, jonka paketeista ei puuttunut yllätyksellisyyttä, ja uusia ideoitakin sain, uusien lankojen myötä, toteutettavaksi, kunhan taas joudan tarttumaan kutimiin, nyt aika menee vielä siivoillessa ja omia valmistujaisia puuhaillessa :)