Tässä tylsyyksissäni ajattelin alkaa muistelemaan vanhoja juttusia.

 

Pupupipo

Kyseisen päänlämmitinvälineen valmistin muutama vuosi takaperin, ollessani ammattikoulun ensimmäisellä luokalla ja kaivatessani "jotain erikoista". Ystäväni oli juuri hankkinut hupparin, jonka hupussa oli pupunkorvat. Ja siitähän se idea sitten lähti.. Lopputuloksena, jollain peruspipon ohjeella kudottu punainen pipo Novitan Mambo-langasta, maustettuna liituraitakankaasta ommelluilla "pupunkorvilla". Pipomallinani toimii kuvassa möhköfantti (joku meikäläisen 13-vuotis syntymäpäivälahja), koska en mitään muuta järkevää ja selvää kuvaa löydä kyseisestä tekeleestä (Selvällä tarkoitan siis sellaista kuvaa joka ei ole sumea ja josta erottuu pipon pintakuvio kunnolla).

Pipon valmistumisesta lähtien olenkin sitten jokikinen talvi käyttänyt pipoa, ja ihan kiitettävästi se kerääkin huomiota. Yleensä myönteistä, mutta toki osa ihmisistä (yleensä kaikki meikäläisen kaveripoijat) on, toivottavasti ihan vitsillä, kehuneet kovasti osuvaksi pipoksi, kun kerta on aasinkorvatkin siihen saanut laitettua.

Piirtelyäkin on tullut harrastettua aikoinaan, tässä kaksi ehkä parasta mitä olen "silloin joskus" onnistunut saamaan aikaiseksi, nykyään yritän taas elvyttää tuota piirtoharrastusta, sen minkä joudan koneella istumiselta :D

Myös valokuvaus on harrastuksena mieluinen, sekin kyllä valitattevasti hiipunut hieman tässä muutaman vuoden aikana, joskin tämä johtuen vain ja ainoastaan oman kameran puutteesta, joka, kuten voitte ensimmäisestä postauksestani lukea, on kyllä korjattu (siis kameran puute). Ainut puute valokuvauksessa on enää se, että olen niin h*lvetin reikäpäinen ihminen, että kyseinen kamera on tällä hetkellä serkkuni luona.

Tässä vielä, ehkä hieman oudohko, kuva meikäläisestä viime keväältä, kun luokan kanssa järjestimme erään tapahtuman asiakasryhmälle. Esitin Vampyyrikreivitär Lilith Draculaa, tapahtuman teemana kun sattui olemaan kauhu.

Kuva on muokattu kohtalaisen häijystikin (eli siis "muokattu" = lisätty nuo "veriroiskeet"), mutta toivottavasti se ei ketään kamalasti haittaa.

 

 

Jokohan tämä "älytön" kuvaentry riittäis?